0775380647-city-280x150-

A CommScope vezető partnerként csatlakozott az Okos Városok Tanácsához


A Navigant Research szerint, ma már több mint 250 okos város projekt zajlik, és várhatóan ez a szám az elkövetkezendő években jelentősen nőni fog. A CommScope a kommunikációs hálózati infrastruktúra megoldások vezető vállalata vezető partnerként csatlakozott az Okos Városok Tanácsához, hogy átalakítsa a városokat és támogassa a digitális technológia fejlődését és az okos megoldásokat.

„Az Okos Városok Tanácsának célja, hogy segítse a város vezetőket egy vízió kialakításában, egy gyakorlati terv kidolgozásában és az okos városi kezdeményezések sikerének mérésében” – mondta Jesse Berst, a Tanács elnöke. „Nagy örömünkre szolgál, hogy a CommScope együttműködik velünk, hogy segítsen a városoknak jobban megérteni azokat a technológiákat, amelyek növelik az élhetőséget, a munkavégzést és a fenntarthatóságot a közösségeikben.”

A segélyszolgálatoktól kezdve a közlekedésen keresztül városi szolgáltatásokon át az „okos életig” az egyik legfontosabb a mai városoknak egy megbízható kommunikációs hálózati infrastruktúra.

„Az ENSZ úgy becsüli, hogy a világ lakosságának 70%-a urbanizált lesz 2050-re, ami azt jelenti hogy a városoknak szükségük lesz a megfelelő infrastruktúrára, hogy támogatni tudja ezeknek a szuper városoknak a fejlődését és növekedését. – mondta Morgan Kurk, a CommScope egyik fő vezető technológiai munkatársa.

Mint a Tanácsnak is, a CommScope-nak is az a víziója az okos városok számára, hogy összekösse és optimalizálja a szolgáltatásokat a forrásokkal, hogy azok kielégítsék a lakosság megnövekedett igényeit ezekben az urbánus központokban.

A CommScope technológiai megoldásai az okos városokban összeköttetést biztosítanak a segélyszolgálatok, az utcai térfigyelők, az épületek biztonsági szolgálatai és saját mobiltelefonjaink között is, legyen a hálózat akár privát vagy nyilvános.

Posted in AZ OMIKRON INFORMATIKA HÍREI.