dfb

Megújul az OMIKRON AMP NCC webáruháza


Végéhez közeledik az OMIKRON Informatika Kft. AMP NETCONNECT Centere webáruházának megújítása.

A tervezett átalakításokat nehezítette és nehezíti, így a megvalósítás időtartamát is meghosszabbítja, hogy időközben a CommScope folyamatosan alakítja, változtatja a termékpalettát, és közben megváltozott a kereskedelmi stratégia is. A tervezőkkel igyekeztünk olyan struktúrát kialakítani, amely a leghatékonyabban tudja követni e változásokat, ugyanakkor a felhasználó részére jól áttekinthető, egyszerűen kezelhető felületeken, hatékony segítséget nyújt az érdeklődő számára.

Várhatóan szeptemberben elindul a próbaüzem, mely alatt fokozottan figyelemmel kísérjük a működést, hogy minél előbb javíthassuk, az ilyen nagy rendszereknél szinte elkerülhetetlenül előforduló hibákat, és ebben kérjük felhasználó partnereink segítségét is.

A jelenleg működő webáruházi rendszerünk működik, a műszaki információk és a Ft-os végfelhasználói árak elérhetők és helytállóak, de az USD árak és a saját árak már nem követik naprakészen a változásokat, amiért szíves elnézésüket kérjük!

Reméljük, hogy a rövidesen üzembe álló új webáruházunk mind tartalmában, mind formailag kárpótolni fogja partnereinket a jelenlegi kellemetlenségekért!

dxfvdfbdv

Posted in Egyéb.