DSC_7300 (1)

Megünnepeltük az OMIKRON AMP NETCONNECT üzletág 20. születésnapját


Üzletágunk idén már 20 éve szolgálja ki partnereit AMP termékekkel, ezért ezt a számunkra jelentős nagy eseményt 2017. szeptember 21-én 80 meghívott vendég jelenlétében ünnepeltük meg a budatétényi György Villában.

Egy stílusos időutazásra invitáltuk vendégeinket, egy korhű elegáns és nagyvonalú Gatsby partira.

Az est hivatalos ünnepi megnyitása után, partnereinkkel együtt sok dicsérő szót kaptunk a CommScope jelenlévő illusztris képviselőitől, Mark Levy-től és Wolfgang Riegertől.

A köszöntések között a legkedvesebb az OMIKRON által, immár hat éve támogatott Endrefalvai Általános Iskola tanulói és tanárai által készített kisfilm volt. Cégünk fontos vállalása, hogy folyamatosan segíti, támogatja az iskolát, az ott folyó tanító, nevelő munkát, hogy az minél színvonalasabb lehessen.

Vacsora közben Szatmári Orsi énekesnő és egy tangó táncbemutató szórakoztatta a vendégeket, majd folytatódott a vidám és játékos este, ahol az OMIKRON bár csaposai egy pillanatra sem álltak meg és a CommScope bűnbarlang casinojában a résztvevők sem győzték számolni OMI$-jaikat, melyet szakmai kérdéseken, rouletten és pókeren nyerhettek, vagy a kevésbé szerencsések, veszíthettek el.

Játszani, vetélkedni mindig szeret az ember, és ha mindezt jó csapattal, vidám kollégákkal tesszük, akkor ez duplán jó szórakozás!

Az est végén a megszerzett OMI$-okat tombola jegyre lehetett váltani, hogy a maffia-tombola sorsoláson valaki elvihesse a fődíjat vagy a további 40 kisebb-nagyobb nyeremény egyikét.

Nagy öröm volt számunkra, hogy megoszthattuk partnereinkkel ezt a számunkra fontos pillanatot és reméljük minden kedves partnerünk legalább olyan jól érezte magát, mint mi!

Köszönjük az elmúlt 20 évet és további legalább még ennyi sikeres együttműködést kívánunk!

OMIKRON AMP NCC

 

További képekért és videóért látogasson el Facebook oldalunkra!
https://www.facebook.com/AMPNCC/

Posted in AZ OMIKRON INFORMATIKA HÍREI.