Rittal adatközponti infrastruktúra


Az építészeti, villamos, gépészeti, biztonsági és hálózati megoldások egymással összhangban és egymást kiegészítve valósítják meg az adatközpontokban elvárt biztonsági szintet. Az OMIKRON szakemberei a vonatkozó szabványok szerint elvégzik az adatközponti infrastruktúra tervezését, telepítését és üzemeltetését.

Az adatközpontok szekrényeit, zárt hidegfolyosóit, hűtési, áramellátási és felügyeleti rendszereit a RITTAL RIMATRIX IT megoldásaira alapozva tervezzük és kivitelezzük.

TERVEZÉS: Építész, gépész, villamos, biztonságtechnikai és hálózati szaktervezőinkkel az adatközpontok, géptermek teljes körű tervezését elvégezzük RITTAL IT rendszerek és a legkorszerűbb hálózati megoldások alkalmazásával.

ÉRTÉKESÍTÉS: A RITTAL IT megoldásokat rendszerben, műszaki támogatással, garanciával értékesítjük.

RIMATRIX S: Elvégezzük a standard adatközpont típusának kiválasztását, az elhelyezés és a technológiai kapcsolódások specifikációját, majd az elemekre bontottan szállított adatközpont összeszerelését és beüzemelését.

RITTAL IT RACK: Az új Rittal IT rack specifikációja, sorolt szekrények és zárt hidegsorok specifikációja, telepítése.

HŰTÉSI RENDSZEREK: RITTAL LCP hűtőberendezéseket és Chillereket, valamint komplett gépészeti rendszereket, zárt hidegsori kialakításokat telepítünk a gyártó által kiképzett szakembereinkkel.

ÁRAMELLÁTÁS, ÁRAMELOSZTÁS: Redundáns áramelosztó rendszerek telepítése tokozott áramsínekkel és intelligens RITTAL vagy Server Technology PDU-kkal.

FELÜGYELETI MEGOLDÁSOK: Az adatközponti infrastruktúra és környezeti paraméterek monitorozását, a határértékek figyelését, vészhelyzetek kezelését biztosító CMC monitorozó rendszer és RiZone DCIM alkalmazás telepítése.

ÜZEMELTETÉS ÉS SZERVIZ: RITTAL RIMATRIX szervizpartnerként a telepített adatközponti rendszereket távoli felügyelettel, 7/24-es rendelkezésre állással üzemeltetjük és szervizeljük.