CommScope


Print

Print

 

 

 

AZ AMP NETCONNECT TÖRTÉNETE

Az AMP márkanév 1941-óta ismert a világon, első nagy szabadalma a forrasztás nélküli elektromos csatlakozások készítése volt. Ma a világ egyik vezető elektronikai eszköz, anyag- és kellékanyag gyártója, és vezető szerepet tölt be a kommunikációs hálózatok fejlesztésében, a nemzetközi szabványok kialakításában, az optikai és nagy teljesítményű hagyományos kábelezési rendszerek gyártásában és telepítésében.

Az AMP 1999-óta az amerikai TYCO vállalatcsoport érdekeltségi körébe tartozik. 2011-től, az ADC Krone csoport felvásárlását követően a cég hivatalos neve TE Connectivity Enterprise Network Solutions, majd a 2015-ös akvizíciót követően a Commscope család tagjává vált.

A technológia magas színvonalának és a termékek nagy megbízhatóságának bizonyítékaként a Commscope világszerte, így Magyarországon is 25 éves alkatrész, illetve rendszer garanciát biztosít a garancia programban meghatározott AMP NETCONNECT termékekből, a képesített szakemberek által épített hálózati rendszerekre.

COMMSCOPE DISTRIBUTOR

Cégünk 1989 óta alkalmazza a lokális hálózatok kivitelezésénél az AMP, majd később az AMP NETCONNECT termékcsalád optikai és réz csatlakozó elemeit. Ennek is köszönhetően az OMIKRON, 1998-óta AMP Master Disztribútori, majd 2004-től kezdődően AMP System Master Disztribútori, az akvizíciót követően pedig jelenleg Commscopre disztribútori minőségben képviselője és forgalmazója Magyarországon a NETCONNECT és SYSTIMAX termékcsaládnak.

Cégünk szervezetében a disztribúció önálló üzletágként működik, “OMIKRON AMP NETCONNECT Center” néven. Az OMIKRON AMP NETCONNECT Center munkatársai magas szintű AMP képesítéssel és termék ismerettel rendelkeznek, és munkatársunk rendelkezik a legmagasabb szintű AMP képesítéssel, mely egyben feljogosítja az AMP NETCONNECT termékekkel kapcsolatos elméleti és gyakorlati ismeretek oktatására is. Ennek megfelelően a Commscope (korábban TE CONNECTIVITY) és az OMIKRON rendszeresen együttesen szervezi meg a hosszú idejű garancia biztosításához szükséges különböző szintű telepítői tanfolyamokat.

Az AMP NETCONNECT Center legfőbb feladata a viszonteladói hálózat kiszolgálása és magas szintű technikai támogatás biztosítása. Az optikai és hagyományos hálózati anyagokat többnyire saját raktárkészletből biztosítjuk. Az anyagok megfelelő utánpótlását a Commscope (korábban TE CONNECTIVITY) több európai raktár bázisa biztosítja.

AMP TERMÉKEK

Az AMP nagy hangsúlyt fektet a folyamatos innovációra és az egyre szigorodó szabványok betartására. Sok termékkel, rendszerrel irányt mutat az új szabványok bevezetésére, részese a szabványok kialakításában. Lásd MT-RJ optikai csatlakozó rendszerek, igazi CAT6-os és Cat7-es jelátvitel megvalósítása.

Az eszközök tervezésénél a pontosság, a könnyű használhatóság, a hatékony működés, a nagy megbízhatóság, a hosszú élettartam és az esztétikus kivitel mellett kiemelkedő a egyszerű és gyors szerelhetőség is, melyhez a szerszámokat és ellenőrző műszereket is a Commscope (korábban TE CONNECTIVITY) biztosítja.

Szinte egyedülálló megoldásokat nyújt a passzív hálózatok felügyeletére, menedzselhetőségére az AMPTRAC és QUAREO rendszerekkel, vagy adatközponti hálózatokhoz kifejlesztett MPO és MRJ megoldásokkal, melyek mindegyike a nagy teljesítményt és a kiemelkedő megbízhatóságot biztosítja a rendszerek számára.

KAPCSOLAT

Az AMP NETCONNECT termékek specifikációjában és értékesítésében az Ön rendelkezésére állnak az üzletág munkatársai:

AMP NCC webáruház: https://webshop.omikron.hu/
üzletági e-mail cím: ampncc@omikron.hu
üzletági telefon: +36 1 313-7854
vezető: Füredi László
telefon: központi telefonszámok
műszaki értékesítő: Perger László
telefon: +36 70 600-0392
kereskedelmi asszisztens: Tarcza Julianna
telefon: +36 70 333-8056
logisztikai munkatárs: Melovics Péter
telefon: +36 30 914-5501

 

A CommScope Netconnect, Systimax hálózati elemekből épülő hálózatok tervezésére az Ön rendelkezésére áll az Informatikai Szolgáltatások Üzletág.