NetApp


netapp-logo

A NetApp a hatékony adattárolás egyik uttörője már közel 30 éve. Az első adattárolót 1993-ban szállította a cég, 20 évvel később a cég missziója ugyanaz, mint akkor is, innovatív információs technológia biztosítása az ügyfelek számára, mely üzleti előnyt biztosíthat a versenytársakkal szemben.

A NetApp termékei és szolgáltatásai megtalálhatóak a CERN nagy Hadron ütköztetőjétől kezdve az emberi teljesítmény határát feszegető Forma-1-en át a vezető üzleti vállalkozásokig segítve az aattárolást, az informatikai környezet fejlődését kiépült nagy partnerhálózatukon keresztül.

Az adattárolás módja több, mint csupán egy informatikai szakmai probléma, jelentős hatással van az üzletmenetre és a cég sikerességére is.

A(z) OMIKRON Informatika Kft. a NetApp Silver Partnereként szolgáltatásaival nagy segítséget nyújthat a megfelelő adattárolási módszerek használatában, melyek megbízható, ugyanakkor egyszerű, erőforrás takarékos és jövőtálló megoldást jelentenek a cége számára.

ADATTÁROLÁS HATÉKONYAN, MEGFIZETHETŐ ÁRON

AZ ADATOK MENNYISÉGÉNEK ROBBANÁSSZERŰ NÖVEKEDÉSE, A TÁROLÓ KÖLTSÉGEK TARTHATATLAN NÖVEKEDÉSÉVEL, A HATÉKONYSÁG CSÖKKENÉSÉVEL JÁR.

A(z)OMIKRON Informatika Kft. rugalmas, költséghatékony és megbízható megoldást ajánl az adattárolási problémáira.

A NetApp nagy választékkal rendelkezik az adattároló eszközök területén melyek segítenek:

  • Növelni a teljesítményt és az eredményességet
  • Kiküszöbölni a kieséseket, magas rendelkezésre állást biztosítani
  • Lépést tartani a növekvő igényekkel teljes befektetés védelem mellett

ADATVÉDELEM ÉS KATASZTRÓFATŰRŐ RENDSZEREK

AZ ADATAIT CSAK TÁROLNI SZERETNÉ, VAGY BIZTONSÁGBAN TUDNI IS?

Manapság az adatvesztés nem csak kényelmetlenséget jelent, hanem felér egy katasztrófával a vállalat életében. Azonban sajnos a legtöbb kis- és középvállalat nem rendelkezik megbízható megoldással az adatvédelem terén, amely katasztrófa vagy egyéb káros esemény esetén alkalmas lenne megvédeni a cég kritikus adatait. Védje információit egy költséghatékony, egyszerűen használható adatvédelmi szoftverrel!

A(z) OMIKRON Informatika Kft. egy integrált adatvédelmi és katasztrófatűrő megoldást ajánl Önnek a NetApp-tól, mellyel biztonságban tudja cége adatait, mindezt egyszerű használat mellett, virtualizált és alkalmazás silós környezetekben.

VIRTUALIZÁCIÓ ÉS ALKALMAZÁS OPTIMALIZÁCIÓ

CÉGÉNEK TÁROLÓ SPECIALÁSTÁK SEGÍTSÉGÉRE VAN SZÜKSÉGE?

A(z) OMIKRON INFORMATIKA KFT. és a NetApp megoldásainak köszönhetően ezután nem lesz. A egyszerű rendszergazdák is a jövőben költséghatékonyan, a bonyolultság csökkentése mellett lesznek képesek ellátni az adattárolókkal kapcsolatos feladatokat, növekvő hatékonysággal, rendelkezésre állással és rugalmassággal egyidejűleg.

A virtualizációs technológia óriási előnyöket rejt magában a rendelkezésre állás és gazdaságosság területén, azonban jelentős komplexitás növekedést is okozhat. A NetApp a szövetséges gyártókkal karöltve termékei tervezésénél az egyszerűséget, a költség hatékonyságot, adatbiztonság növekedését és az optimalizációt tartja szem előtt.

FELHŐ SZOLGÁLTATÁSOK

ADATAI FELHŐBE KÖLTÖZTETÉSÉRE KÉSZÜL?

Most gyorsan és költséghatékonyan juthat IT erőforrásokhoz. Tegye rugalmassá informatikai infrastruktúráját a NetApp alapra épített felhő szolgáltatásokkal, így tartani tudja a lépést a naponta változó üzleti igényekkel.