Trend Micro


A Trend Micro Bronze fokozatú Partnereként telepítjük és támogatjuk az egyik vezető vírusvédelmi cég közép- és nagyvállalati megoldásait.
A Trend Micro közel 20 éve a vírusvédelmi és tartalombiztonsági termékek és szolgáltatások egyik vezető szállítója, jelenleg az iparág harmadik legnagyobb szereplője, a Cisco stratégiai partnere. A cég legfőbb erőssége a Smart Protection Network, amely több mint 1000 speciális képzettségű, a világon szértszórtan elhelyezkedő mérnök és egy felhő alapú megoldás segítségével 24 órában képes a megjelenő új fenyegetettségek felismerésére, az új szűrések, ellenkódok kifejlesztésére, terjesztésére.
A Trend Micro termékeiket a forradalmi technikai újítások és a felhasználóbarát fejlesztések jellemzik. A hálózat minden pontjára, illetve a teljes ki- és bemenő forgalom egészére kiterjedő vírusvédelmi szoftvereik a kártékony kódok szűrését (vírus, féreg, kém és trójai programok, stb.) és a tartalomszűrés egyéb módjait (spam-szűrés, URL szűrés) is képesek ellátni. A Trend Micro megoldásokat kínál az átjáró szintű védelem, a szerver és kliens oldali védelem, a mobil eszközök védelme és az adatszivárgás megakadályozásának területén is. A Trend Micro a virtualizációs világ biztonsági fejlesztéseiben is élenjáró gyártó. Évek óta az egyetlen gyártó, amely a VMware környezetben teljesen integrált védelmi megoldással rendelkezik, így a virtuális gépekre nem kell egyesével védelmi szoftvert telepíteni, a Trend Micro Deep Security terméke a teljes virtuális környezetet képes megvédeni.
A cég súlyát jelzi, hogy az amerikai kormányzat már több ízben is a Trend Micro megoldásait és szakembereit használta biztonsági problémák megoldására.