large_cyber_insurance_helps

Új CommScope árlista a webáruházban


Ahogy korábban több hírlevélben is jeleztük, 2018. április 1-től új CommScope árlista lépett életbe mind a NETCONNECT, mind a SYSTIMAX termékcsaládokra vonatkozóan.

A NETCONNET család tekintetében több változás is történt mind az ár, mind a cikkszámok és a szemlélet tekintetében, melynek célja a SYSTIMAX árlistájához hasonló rendszer kialakítása.

Ennek megfelelően a NETCONNECT esetében az árlistában például az alábbi változtatások történtek:

  • Patchkábelek nem szerepelnek benne, hanem azokat – azok jellemzői alapján a cikkszámát és árát – egy kalkulátor segítségével lehet meghatározni. (A rendelkezésre álló verzió csak egész méter hosszúságot tud kezelni, de dolgozunk rajta, hogy a hibát kijavítsák. Munkatársaink addig is segítséget nyújtanak, ha pl. 1,5m hosszúságú patchkábelre kérnek cikkszámot és árat.)
  • A hivatalos árlista árai USA dollárban kerülnek megadásra.
  • Az árak mostantól csak egy naptári negyedévre érvényesek. Minden naptári negyedév első napja előtt 15 nappal érkezik az új árlista.

Ezért kérjük, hogy a fokozottan figyeljenek az ajánlatkéréseik, megrendeléseik összeállításánál illetve kérjék munkatársaink segítségét!

Mi az AMP NCC munkatársai mindent megteszünk azért, hogy segítsük ezt a munkát.

  • adott, előre ismert szabályok segítségével forintban is megadjuk az árakat és biztosítjuk a forintban történő fizetést;
  • elkészítettük és megküldtük a korábban megszokott, magyar nyelvű, rendszerválasztóval ellátott, kategorizált árlistát.

A SYSTIMAX termékek esetében az új árlista a szokásos módon készült, az árkorrekciót és a termékfrissítéseket tartalmazza.

Webshopunk szolgáltatásaival továbbra is támogatjuk partnereink munkáját! A szokásosnál több változás olyan technikai problémákat vetett fel, melyek késleltetik az új árlista árainak forintban és USA dollárban történő megjelenítését a webáruház felületén.

Felhívjuk a figyelmét, hogy jelenleg a webshop felületén a 2018. március 31-ig érvényes árak szerepelnek a termékek mellett, tájékoztató jelleggel! Amennyiben az új árlista árai ettől eltérnek, úgy ezt az ajánlatunkban, vagy a megrendelés visszaigazolásunkban jelezzük. Megértésüket köszönjük!

Reméljük, hogy az OMIKRON munkatársainak sikerül az átmeneti időszakban is segítséget nyújtani partnereink munkavégzéséhez, hogy az új árlista bevezetésével kapcsolatos változás ne okozzon fennakadást!

Posted in Egyéb.