lkjn

Új szakmai tevékenység az OMIKRON-ban


Az elmúlt év végén cégünk, egy tervezési munka kapcsán olyan szállodai informatikai rendszer keresésére kapott felkérést, amely a szobai beléptetés kártyás megoldása mellett, alkalmas a szobai környezet (hőmérséklet, világítás, szellőzés stb.) szabályzására, valamint egyéb funkciókra is (pl. wellness, konferencia helyiségek szabályozott használata, stb.).

A speciális szállodai alkalmazás mellett a rendszer alkalmas beléptető rendszerként, nővérhívóként, vagy akár munkaidő-nyilvántartókénti használatra is. Mivel a tervezés és a gyártás is „egy kézben” van, a rugalmasság maximálisan biztosított és ehhez a saját üzemeltetési tapasztalatok is komoly hátteret szolgáltatnak.

E rendszert megismerve került cégünk kapcsolatba a kolozsvári székhelyű CALIROM S.R.L. vállalkozással, mely nem csak tervez, de gyárt, sőt üzemeltet ilyen rendszereket, Romániában már több mint 400 helyen. A CALIROM nemzetközi terjeszkedési tervei találkoztak az OMIKRON szakmai tevékenységének bővítési elképzeléseivel, és egy hosszú tárgyalási folyamatot követően áprilisban szerződés jött létre a két cég között, így mostantól az OMIKRON forgalmazza Magyarországon a CALIROM termékeit és rendszereit.

lkn

További információ, akár magyar nyelven is: http://www.calirom.ro/

Posted in Egyéb.