fbpx

Beruházás a jövőbe, beruházás a stresszmentes és hatékony mindennapokba.
Létfontosságú, hogy az IT infrastruktúra, a közművekhez hasonlóan, megfelelően ki legyen építve.
Mind tudjuk, hogy amikor tökéletesen működik, akkor szinte láthatatlan, de a hiánya mindenkinek
feltűnik.

Az IT gyorsan változó és folyamatosan fejlődő világában egy időtálló és innovatív, komplett
megoldást keresel? Ismerd meg a világszínvonalú aktív és passzív hálózati eszközöket, az általuk
garantált összes előnyt: tervezzük meg az igényeidhez illő jövőálló IT infrastruktúrát.

Calirom

Hozzáadott érték – a plusz a prémium minőségű termékeken túl

Segítünk eligazodni a végtelennek tűnő terméklistákon, megadjuk a szakmai támogatást ahhoz, hogy a különálló termékekből egy valóban kompatibilis és maximálisan hatékony rendszer épüljön.

OMIKRON Disztribúciós Központ – minden partnerünk számára garantáljuk:

Rendszerszemlélet

Nem alkatrészeket árulunk, hanem rendszereket alkotunk. Minden esetben figyelembe vesszük, hogy az egyes alkotóelemek miként működnek együtt a legjobban, hogy valóban hatékony rendszert építsünk ki.

30+ év szakmai tapasztalat

Szakértőink már több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek. Egyedülálló termék és rendszerismeretük teszi még sikeresebbé a projekteket.

Teljes körű támogatás az igény felmerülésétől a beüzemelésig

Partnereinket már az igény felmerülésétől az utolsó simításokig mérnöki precizitással és személyes odafigyeléssel támogatjuk.

Extra minőség-ellenőrzés

A hozzánk beérkezett igényeket kompatibilitás szempontból is átvizsgáljuk. Csak olyan eszközöket adunk ki, amelyekben biztosak vagyunk, hogy rendszerben is működnek.

Saját teszt labor

Az általunk tervezett rendszerek nem csak papíron működnek, a funkciókat és a termékeket a saját laborunkban is teszteljük. Tapasztalatból tudjuk, mire képesek.

Egyedüli magyar forgalmazó

CommScope Systimax és Netconnect rendszerek egyedüli magyar forgalmazói vagyunk, és a többi márkánk esetében is szoros, közvetlen kapcsolatot ápolunk a gyártókkal. Hibaelhárítás, egyedi árak és support – minden egykézben.

Széles, átfogó termékpaletta

Hogy az általános és az egyedi igényekre is minden esetben a legjobb megoldást biztosítsuk.

Dedikált szakértői kollégák

A gyors és hatékony kommunikáció érdekében partnereink számára dedikált szakértőt biztosítunk, hogy kérdés esetén mindig megkapják a válaszokat.

Nagy raktárkészlet, rugalmas kiszolgálás

Hogy partnereinknek ne kelljen heteket, hónapokat várni egy-egy termékre, ezért nagy raktárkészlettel igyekszünk az igényeket a lehető leggyorsabban teljesíteni.

Tartozz te is partnereink közé. Beszéljük meg a részleteket. Vedd fel velünk a kapcsolatot és találjuk meg a számodra ideális megoldást!

Rendszerintegrátorok, generálkivitelezők, viszonteladók

Rendszerintegrátor, generálkivitelező, erős-, vagy gyengeáramú villamosmérnök, esetleg viszonteladó vagy? Az IT rendszer megtervezése, a megfelelő termékek kiválasztása sokszor komoly kihívást jelent. Igazodj el könnyedén a végtelennek tűnő terméklisták között, ismerd meg a legújabb innovációkat, válaszd ki könnyedén az ideális megoldást – a specifikus szakértői támogatást mi biztosítjuk hozzá.

 

Vedd fel velünk a kapcsolatot és tervezz a 30+ év tapasztalatunkkal!

Oktatás és műszerbérlés

A termékek és a szakmai támogatás mellett további szolgáltatásokkal támogatjuk partnereink sikerét.

Oktatás

Az OMIKRON fontosnak tartja, hogy mindig naprakész tudással rendelkezzen az IT világában – a saját képzésünk és képesítéseink mellett azonban meg is osztjuk tudásunkat. Rendszeresen tartunk képzéseket partnereinknek. Elméleti és gyakorlati képzésekben és a gyártói vizsgákra való felkészítésben is segítünk.

Műszerbérlés

Hiszünk benne, hogy a hatékonyan működő rendszerek alapját a szakszerű mérések adják. Épp ezért kiemelt figyelmet fordítunk a mérési módszerekre és az innovatív mérési eszközökre is. Ezek a készülékek azonban sokszor jelentős beruházást jelentenek – műszerbérlési szolgálatásunkkal viszont partnerink számára is elérhetővé válnak a csúcskategóriás műszerek.

A jövőálló IT rendszerek itt kezdődnek. Tervezz velünk, hasznosítsd a szakmai tudásunkat és ismerd meg a világszínvonalú aktív és passzív eszközkínálatunkat. Legyen szó akár egy kisebb mennyiségről, vagy egy komolyabb beruházásról, nálunk megtalálod, amit keresel:

Kapcsolat

1084 Budapest, József u. 53.

info@omikron.hu

+36 1 313 7855

Információt kérek

Cégméret (munkavállalók száma szerint)*

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatkezelési tájékoztató

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező