fbpx

Adatlopás, adatvesztés, adatszivárgás, zsarolás – a tűzfalak és az IT biztonság szerepe évről évre nő. A hekkerek és vírusok az elavult védelmi rendszerek minden gyengeségét ismerik, pillanatok alatt áthatolnak rajtuk. A kibertámadások felbecsülhetetlen károkat képesek okozni.

A te vállalatod adatai, működése már biztonságban van?

Ismerd meg a világ vezető tűzfal megoldásait és találd meg a céged IT biztonsági igényeihez illőt az OMIKRON szakértői csapatával.

Csúcskategória az IT biztonságban – első vonalas védelem, innovatív, extra terhelhetőség – átláthatóan, hatékonyan, gyorsan: Palo Alto

Bővebben

Kimagasló ár/érték arány, komplex biztonsági szolgáltatás már az alapkiépítésben, alacsony energiaigény, profi és modern rendszerek – Fortinet

Bővebben

Kompatibilitás, megbízható, nagyvállalati megoldások, nagy teljesítmény hosszú élettartammal kombinálva – Cisco

Bővebben

Tűzfal – kiemelt figyelem és biztonság

Az OMIKRON tapasztalt és minősített szakértői csapata innovatív tűzfal rendszerekkel és személyes odafigyeléssel tesz partnerei IT biztonságáért. Mit jelent ez a gyakorlatban?

 • hardver, szoftver és hibrid tűzfal rendszerek teljes egészét átlátjuk
 • a sablonos válaszok helyett felmérjük a hálózatot és az IT biztonsági igényeket, és egyedi igényekre szabott tűzfal megoldásokat tervezünk
 • minősített szakértői csapatunkra a teljes folyamat során számíthatsz – a tervezéstől a bevezetésen át az üzemeltetésig (akár 7/24-ben)
 • kis és nagyvállalati igényekre is van megoldásunk
 • zöldmezős beruházástól a migrációig számtalan eltérő projektben szereztünk tapasztalatokat az évtizedek során
 • folyamatosan figyeljük és teszteljük a piacon elérhető tűzfal megoldásokat.

 

Az OMIKRON által tervezett, telepített és üzemeltetett tűzfalak megalapozzák az IT biztonságot:

 • állandóan monitorozzák az eszközöket
 • beazonosítják a felhasználókat
 • támadások elleni aktív védelmet nyújtanak az összes eszköznek, beleértve az IoT eszközöket is
 • figyelik az adatforgalmat, mind vírusok tekintetében, mind behatolási kísérletek szempontjából
 • blokkolják az illetéktelen hozzáférést
 • kiemelt figyelmet fordítanak az adatszivárgás elleni védelemre
 • támadás esetén azonnal reagálnak, beazonosítják és lezárják a behatolási pontokat

 

Találjuk meg együtt a számodra megfelelő tűzfal megoldást!

Tűzfal megoldásaink

Palo alto

Napjainkban a legmagasabb* szintű biztonsági szolgáltatást a Palo Alto tűzfal nyújtja. Hogyan?

Innovatív

a Palo Alto hálózatbiztonsági megoldásai a legújabb biztonsági technológiákat használják, és képesek felismerni és blokkolni a cég hálózatát érő ismeretlen fenyegetéseket is. A cég a világ legmagasabban képzett Cyber Security szakembereivel dolgozik a tűzfalak kialakításán és fejlesztésén.

Átláthatóság, gyorsaság, hatékonyság

A Palo Alto hálózatbiztonsági megoldásai a teljes hálózatot lefedik (SSl-től az IoT forgalomig), lehetővé téve, hogy az üzemeltető rendszergazdák pontosan lássák, hol, mikor, mi történik a hálózatukon, és minden eseményre gyorsan és hatékonyan tudjanak reagálni.

Extra terhelhetőség

a nagy terheléssel üzemelő IT hálózatokat is hatékonyan menedzseli. A Palo Alto IPS megoldása (Advanced Threat Prevention) világszinten kiemelkedő teljesítményű.

Minősített szakértők

az OMIKRON csapatát több minősített Palo Alto szakértő erősíti, akik kiválóan ismerik a rendszert és tudják, miként formázzák azt az egyéni igényeknek megfelelően, és hogyan hozzák ki belőle a legtöbbet.

Ideális megoldás: a PaloAlto tűzfalait határvédelmi funkciók betöltésére, illetve alkalmazás szintű (L4-L7) hálózatvédelmi szerepkörbe javasoljuk.

* A Gartner® 11 egymást követő évben a Leader kategóriába sorolta Magic Quadrant™ – Network Firewall jelentésében.

 

Beszéljük meg a részleteket!

Fortinet

A Fortinet FortiGate tűzfal családja ideális választás, ha fontos neked:

Kimagasló ár/érték arány

a Fortinet tűzfalai már alapkiépítésben is komplex biztonsági szolgáltatásokkal felvértezve érkeznek (pl. NGFW funkcionalitás, SD-WAN képesség*, Dialup Remote Access VPN, stb.)

Professzionális hardver

a Fortinet saját tervezésű, tűzfalakhoz tervezett egyedi, az igényekhez maximális illeszkedő processzorokat használ a fizikai eszközeiben, melyeket folyamatosan fejleszt. (Security Processor és Network Processor ASIC)

Alacsonyabb energiaigény

a saját fejlesztésű hardvernek köszönhetően a Fortinet tűzfal megoldásai kiemelkedő energiahatékonysággal képesek üzemelni.

Minősített szakértők

az OMIKRON szakértői csapatának több éves szakmai tapasztalata van a Fortinet tűzfal megoldások terén, és több minősített szakértőnk is partnereink rendelkezésére áll.

* Gartner® Magic Quadrant – SD-WAN jelentésében a Leader kategóriába sorolja a Fortinet tűzfal megoldásait SD-WAN képesség szempontból, amely már az alapkiépítésben is elérhető.

Ideális megoldás: a Fortinet tűzfalait elsődlegesen határvédelmi szerepkörbe javasoljuk, illetve abban az esetben, ha SD-WAN hálózat kialakításához keresel megoldást.

 

Tudd meg, miként tudnak neked dolgozni a Fortinet tűzfal megoldásai!

Cisco

A Cisco termékei főleg a nagyvállalati IT környezetben elterjedtek, jó okkal:

Teljeskörű tűzfal megoldás

a Cisco rendszere a hálózati infrastruktúrától a biztonsági megoldásokig terjed. Ez lehetővé teszi, hogy a teljes IT-infrastruktúra homogén hálózattá váljon, ami jelentősen leegyszerűsíti a kezelését.

Kiváló minőség és megbízhatóság

a termékek és szolgáltatások megbízhatósága és minősége alapvető fontosságú, és az iparágban az egyik legmagasabb szintet képviselik.

Nagy teljesítmény és hosszú élettartam

a nagyvállalati IT környezet megköveteli a nagy teljesítményt. A Cisco nem csak ebben kiemelkedő, de tűzfal megoldásai hosszú élettartamúak is.

Minősített szakértői csapat

az OMIKRON-nak továbbá komoly tapasztalata van a Cisco tűzfal termékeinek (ASA és FirePower) használatában is.

Ideális megoldás: a Cisco tűzfal család termékeit elsődlegesen olyan homogén IT környezetekbe ajánljuk, ahol kiemelten fontos, hogy a tűzfalak kompatibilisek legyenek a már alkalmazott Cisco technológiákkal.

 

Tudj meg többet a Cisco tűzfalakban rejlő lehetőségekről, vedd fel szakértőnkkel a kapcsolatot!

IT biztonság és sérülékenység vizsgálat

 

Az IT biztonsági rendszerek folyamatos fejlődése újabb és újabb kihívások elé állítja a szakembereket és a védelmi rendszereket. Fontos, hogy ismerd saját IT biztonsági rendszered erősségeit, és lásd az esetleges gyenge pontokat is. Az OMIKRON szakértői csapatára a kialakított hálózat biztonságának vizsgálatában is számíthatsz. Minősített Ethical Hacker kollégánk a Greenbone sérülékenység vizsgálati eszközökkel teszteli a hálózat IT védelmi hiányosságait, és a biztonság javítására konkrét javaslatokat tesz.

Kapcsolat

1084 Budapest, József u. 53.

info@omikron.hu

+36 1 313 7855

Információt kérek

Cégméret (munkavállalók száma szerint)*

Melyik szolgáltatás érdekel?

Adatkezelési tájékoztató

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező