fbpx

100% átláthatóság, automatizált felderítés és gyors adatlekérdezés ITIL-kompatibilis CMDB rendszerrel. IT eszközmenedzsment, IP-, szoftver- és licencnyilvántartás, illetve adatközpont-megjelenítés (DCIM) pár gombnyomással a Device42 segítségével.

Akkora a céged mérete, hogy folyamatos kihívást jelent az IT rendszerek manuális nyilvántartása és nyomon követése? Akkor ideje váltani és kipróbálni a Device42-t!

Ingyenes próbaidőszak! Teszteld a szoftver minden funkcióját szakértői csapatunk támogatásával! Vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy mindig rendben legyenek a nyilvántartások, az auditok pedig gyorsan és könnyedén menjenek!

Az űrlap kitöltését követően kollégánk 1-2
munkanapon belül felveszi a kapcsolatot.

A konzultáció igénylése semmilyen
elköteleződéssel vagy kötelezettséggel nem jár.

Érdekel a CMDB megoldás

Cég mérete (munkavállalók száma szerint)*

Adatkezelési tájékoztató

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező

CMDB – a stresszmentes IT nyilvántartás eszköze

Egy manuális rendszerben – ami több, egymástól független táblázatot és számtalan felhasználót is jelenthet – határtalan a hibalehetőségek száma.
Ezzel szemben a CMDB szoftverek képesek nyilvántartani a vállalat IT infrastruktúrájának elemeit és felderíteni a köztük lévő kapcsolatokat, aminek a hálózat kezelése, karbantartása és optimalizálása szempontjából is kiemelkedő szerepe van. Pár kattintással valós idejű képet kapunk a teljes rendszerről, ami külső és belső auditok során felbecsülhetetlen, továbbá a belső transzparenciát is többszörösére növeli.

A változások követése, az automatizált adatfrissítés és a proaktív hibaelhárítás is elérhető a megfelelő CDMB szoftverrel.

Mi az OMIKRON-nál a magas minőségű és innovatív IT megoldásokban hiszünk. Kiemelten fontosnak tartjuk, hogy partnereinknek a piacon elérhető legjobb lehetőségeket hozzuk el. Ezért, ha CMDB, akkor Device42. Miért? Nézzük meg közelebbről.

5+1 érv a Device42 mellett

Gyors telepítés

a Device42 egyik legnagyobb előnye, hogy gyorsan telepíthető.

Könnyen integrálható más rendszerekkel

a Device42 könnyen és gyorsan integrálható más rendszerekkel, köztük jegykezelő rendszerekkel is
ITSM rendszerek: Jira, Zendesk és ServiceNow
CM rendszerek: Puppet, CHEF, ANSIBLE és System Center

Adatok elemzése és vizualizálása

a Device42 az adatok begyűjtése után segít azok feldolgozásában is vizualizációs megoldásokkal és egyedi nézetek kialakításával.

Tömeges feltöltés

könnyen és gyorsan lehet adatokat importálni a rendszerbe, ami még kényelmesebbé teszi a használatát.

Ingyenes tesztidőszak

a Device42 ingyenes tesztidőszakot biztosít, mely alatt minden funkció elérhető és kipróbálható.

100%-os szakértői támogatás

Végig segítünk! Számíthatsz tapasztalt szakértő kollégáink tudására az igények megfogalmazásától a bevezetéséig.

Így dolgozunk mi

Hiszünk abban, hogy az üzleti élet olyan szereplői, mint a nagyvállalatok, bankok, pénzintézetek számára a napi IT működést és az ellenőrzési időszakokat is stresszmentessé teszi a Device42 szoftverleltár és licencmenedzsment rendszere.

Mi az OMIKRON-nál, a Device42 hivatalos hazai képviselőjeként kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy megadjunk minden információt partnereink számára a megalapozott döntéshez. A tesztelés és a bevezetés alatt is számíthatsz csapatunkra, hiszen velünk a beszerzést + integrációt + támogatást is egy kézben tudhatod.

Tedd meg az első lépést a hatékonyabb működés, a stresszmentes IT környezet felé – vedd fel velünk a kapcsolatot, és ismerd meg a Device42 CMDB rendszer minden előnyét!

Kapcsolat

1084 Budapest, József u. 53.

info@omikron.hu

+36 1 313 7855

Információt kérek

Cégméret (munkavállalók száma szerint)*

Adatkezelési tájékoztató

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező