6361468966634305111878050155_hd-tech-wallpapers-11

2018. áprilistól új CommScope NETCONNECT árlista lép érvénybe I.


Már két év telt el a TE Connectivity Business Network Solutions üzletága akvizíciójának bejelentése óta, s a megtapasztalt sok változás után, újabb fontos állomás következik 2018. április 1-én, és ez nem tréfa. A NETCONNECT és a SYSTIMAX termékcsaládok egymáshoz illesztését, a portfólió tisztítást követően a kezelés módjának homogenizálása következik.

2018. április 1-én életbe lép az új hivatalos NETCONNECT árlista, mellyel kapcsolatban az alábbi lényeges szempontokra szeretnénk felhívni a figyelmet.

Az új árlista

  • a harmonizálást követően kialakított NETCONNECT termékportfólió cikkeit tartalmazza,
  • több termék cikkszáma megváltozik,
  • az első változat segítségként tartalmazni fogja az új cikkszámok mellett a régieket is,
  • csak amerikai dollárban (USD) adja meg az árakat,
  • minden negyedév első napján új, frissített árlista kerül kiadásra.

Az egyszerűbb kezelhetőség érdekében az OMIKRON, mint a CommScope hazai SYSTIMAX és NETCONNECT Disztribútora elkészíti a korábban szokásos formátumú hazai árlistát, mely szintén negyedéves időtartamra vonatkozóan forintban tartalmazza az árakat, átvállalva ezzel a partnerektől az árfolyam kockázatot, de ez csak egy lehetőség azon vevők számára, akik nem kívánnak az USD árakkal, illetve bankjuk USD/HUF váltási árfolyamával kalkulálni.

A CommScope, az új árlistát a hatályba lépés előtt 30 nappal, azaz várhatóan 2018. március első hetében küldi meg, melyet haladéktalanul továbbítunk ügyfeleinknek, hogy mindenki időben felkészülhessen a változásokra. A forint árakat tartalmazó árlistát ezt követően néhány nap alatt elkészítjük és szintén eljuttatjuk partnereinknek.

A CommScope vállalja, hogy a 2018. március 29., csütörtök déli 12 óráig leadott megrendeléseket a jelenleg érvényes árlista, a kiadott ajánlatok, illetve az érvényes projektárakon teljesíti. 2018. március 29. 12 óra után feladott megrendelések esetén a CommScope rendszere, már csak az új árlista, vagy a frissített ajánlatok és projektárajánlatok árait engedi alkalmazni.
Ezért is hangsúlyosan felhívjuk a figyelmet arra – és minden érvényes projektár ajánlattal rendelkező partnerünknek kifejezetten javasoljuk – hogy vizsgálják meg a projekt ajánlatok érvényességi határidejét és még időben rendeljék meg a termékeket, akár ütemezett szállítást kérve, vagy kérjék az árak frissítését az OMIKRON-on keresztül a CommScope-tól!

Természetesen, minden ilyen ügyben maximális segítséget nyújtunk partnereinknek, hogy az átállás minél zökkenőmentesebben történhessen. Minden fejleményről tájékoztatást adunk és amennyiben bármilyen kérdés merülne fel, igyekszünk azokra válaszolni, illetve a válaszokat beszerezni.

OMIKRON Informatika Kft, AMP NETCONNECT Center
a CommScope magyarországi SYSTIMAX és NETCONNECT Disztribútora

www.omikron.hu          +36 1 313 7854          https://webshop.omikron.hu

Perger László Tarcza Julianna Melovics Péter Rónai Péter
műszaki értékesítő kereskedelmi asszisztens logisztikai munkatárs projektvezető
+36 70 600 0392 +36 70 333 8056 +36 30 914 5501 +36 70 334 8652
perger@omikron.hu tarcza@omikron.hu melovics@omikron.hu ronai@omikron.hu
Posted in Egyéb.